Baby Shower

Steeds meer worden baby showers ook in Nederland gevierd.

Hoe leuk en relaxt is het dan als je dit buitenshuis kunt vieren d.m.v. een workshop in ons atelier?!

De aanstaande moeder gaat samen met het gezelschap onder het genot van iets lekkers en koffie/thee een geboorteslinger maken.

Iedereen gaat 1 vlaggetje maken en pimpen die uiteindelijk samen een slinger zullen vormen. De slinger is op te hangen om de geboorte van de baby aan te kondigen, maar uiteraard zal deze ook erg leuk staan in de babykamer!

Na de workshop worden de vlaggetjes d.m.v. een mooie bies aan elkaar bevestigd en kunt u een paar dagen later op komen halen.

Natuurlijk kan er ook met een tekst worden gewerkt op de slinger, we zullen dit samen vantevoren bekijken en of er duidelijkheid is over het geslacht en welke kleuren passen bij de aanstaande moeder. Daarover zullen wij voor de workshop nog even contact met je opnemen, vergeet dus niet het telefoonnummer bij de reservering te vermelden!

 

Deze workshop is een basis-workshop welke verder naar wens uit te breiden is.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze of blauwe chocolade fondue, of een heerlijke hapjes plank voorzien van toastjes, beleg, nootjes en nog veel meer.

 

De duur van deze workshop is als basis 2 uur.

Bij het reserveren van chocolade fondue of de hapjes plank, komt er ongeveer een half uurtje bij. Dit omdat je natuurlijk wat vaker het werkje even stil moet leggen om ook even lekker te kunnen snoepen. Bij de chocolade fondue zijn koffie/thee en sapjes inbegrepen. Bij de hapjesplank krijg je  ook een sapje of glaasje fris aangeboden.

 

LET OP:

Indien je deze baby shower wilt reserveren of als je meer informatie wenst, dan kun je contact opnemen via het contact formulier.

Reserveer tijdig, want vol=vol. 

 

Wij verzorgen workshops voor groepen van minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen in ons eigen atelier.

Voor grotere groepen kunnen wij kijken naar de mogelijkheden voor een workshop op locatie. 

€ 17,50
Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveringen, via info@pink-cherry.nl of het contactformulier.
 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen