Wie zijn wij

 

Graag wil ik me aan u voorstellen....

 

Ik ben Claudette Scheelings- kroese.

Geboren en getogen in Eindhoven en sinds 12 jaar woonachtig in het mooie en vooral gezellige Brandevoort te Helmond.

Mama van 3 kanjers (15, 11 en 6) en vrouw van Danny Scheelings van Dann IT, mijn steun en toeverlaat en de ontwikkelaar van deze website.

 

Na jarenlang te hebben gewerkt als kraamverzorgende, interieurstyliste en daarna de ontwikkeling en productie van Fiedelientje artikelen en als eigenaresse van het online warenhuis voor kinderen 'Maus & Co' was voor mij de tijd aangebroken om een andere en nieuwe weg in te slaan waar ik mijn ervaringen en passie goed kon combineren. Al snel was het idee voor Pink Cherry dan ook geboren... Want hoe leuk is het om alles wat je graag doet en wil delen met anderen in 1 bedrijf te kunnen stoppen?! Hoe bijzonder om van elke dag een feestje te mogen maken en creatief bezig te kunnen zijn, waarin ik constant geïnspieerd wordt door de doelgroep en mijn omgeving. Een bedrijf dat voor velen net dat beetje extra kan geven om het feestje compleet te maken. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een baby shower, een workshop voor volwassenen in ons atelier of op locatie... Wij zorgen voor de KERS op de taart die het feestje compleet maakt!!!

 

En zo is het in het voorjaar van 2014 begonnen... Pink Cherry!

(Daar hebben we dan weer die KERS/CHERRY, en PINK.... gewoon omdat ik gek ben op roze!)

 

Ons gezellige en speels ingerichte atelier bevind zich naast ons woonhuis in Helmond/Brandevoort.

Sfeervol en met een touch of kitsch... love it! Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten in onze atelierruimte, tijdens een workshop op locatie of een andere festiviteit.

 

Graag tot ziens bij Pink Cherry!

 

 

 

 

 

 

 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen