Zeepjes maken

Een super leuk kinderfeestje waarbij je onder begeleiding zelf zeepjes mag maken!

 

Bij binnenkomst drinken we ranja uit de limonade fontein en snoepen van een klein snoeperijtje.

Dan gaan we aan de slag met het smelten van de zeep en wordt de saaie geurloze zeep natuurlijk voorzien van een leuk kleurtje en een heerlijke parfum en houd je van glitters... ach... dan doen we die er ook nog wat bij!!

De nog vloeibare zeep gieten we in de mallen. Natuurlijk hebben wij meerdere soorten mallen, zodat je de leukste figuurtjes krijgt. We nemen even een break terwijl de zeepjes uitharden en snoepen van verse pocorn en drinken limonade uit de fontein.

Na de break zijn de zeepjes voldoende uitgehard en gaan we de zeepjes met kralen en lintjes verwerken tot een super leuke en heerlijk geurende zeepketting! En natuurlijk gaat de zeepketting leuk ingepakt mee naar huis!

 

 

De kinderfeestjes bij Pink Cherry zijn allemaal inclusief materiaal, onbeperkt limonade (uit de limonade tap) en snoeperijtjes.

Er staan bij binnenkomst etageres op tafel met snoepgoed en zoute stengels en tijdens de pauze is er versgebakken zoete popcorn.

Een lunch of wafellolly als start van het feestje of een traktatie uit onze candybar na afloop zijn er als extra optie bij te reserveren.
Na afloop hebben wij nog een aardigheidje voor de jarige job of jet.
 
Candybar
Voor een traktatie na afloop kun je in in ons atelier een keuze maken uit de candybar met een ruim assortiment van traktaties voor mee naar huis. Met o.a. snoepzakken, reuze lollies, verschillende zuurstokken, enz. De kinderen kunnen zelf na afloop hun traktatie kiezen, maar uiteraard kan er in overleg ook voor iedereen dezelfde traktatie gekozen worden.
Wanneer je de traktaties nog niet hier uit wil delen, maar pas op een later moment, geen probleem! Geef dit tijdens het feestje aan en wij zullen de traktaties van je keuze onopvallend meegeven, zodat je ze zelf op een ander moment uit kunt delen.

 


 

Duur van dit feestje is ongeveer 2 tot 2,5 uur

Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen

Advies leeftijd: vanaf 6 jaar tot ...

In overleg is er af te wijken van de standaard tijden.

 

Wil je weten welke data nog vrij zijn? Klik dan op het pijltje bij 'datum' (rechts).

Er opent dan een venster met de data die nog vrij zijn. (staat de datum van uw keuze er niet meer bij, dan is deze helaas niet meer beschikbaar).Je kunt hieruit je keuze maken en aanklikken om deze datum te reserveren.

 

Woensdag

Op woensdag kunnen wij alleen starten tot uiterlijk 13.15 uur.

Om de mogelijkheid te kunnen bieden rechtstreeks vanuit school te komen, bieden wij een lunch aan voor maar 1 euro per kind. 

Deze lunch bestaat uit een papieren lunchbag gevuld met een donut en krentenbol. 

Zie hiervoor onze opties om deze erbij te reserveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 13,95
Datum
datums met een * erachter zijn reeds in optie
Woensdagmiddag lunch
Voor 1 euro een traktatie voor mee naar huis?
Aantal
 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen