Teenslippers pimpen

Wil jij ook in het voorjaar of zomer een creatief, maar toch zomers feestje vieren?

 

Wat dacht je dan van een set teenslippers pimpen.

Heel cool en heel hip!!! Jullie krijgen allemaal een eigen paar tenslippers welke je gaat versieren met lintjes, steentes en/of kralen. Alle kinderen gaan naar huis met een paar geweldige teenslippers!

 

Let op, reserveer dit feestje minimaal 2,5 week vantevoren en geef ons binnen 2 dagen na reservering de maten door van de feestvierders. Deze informatie is voor ons van groot belang om de teenslippers in de juiste maten tijdig te bestellen.

 

 

De kinderfeestjes bij Pink Cherry zijn allemaal inclusief materiaal, onbeperkt limonade (uit de limonade tap) en snoeperijtjes.

Er staan bij binnenkomst etageres op tafel met snoepgoed en zoute stengels en tijdens de pauze is er versgebakken zoete popcorn.

Een lunch of wafellolly als start van het feestje of een traktatie uit onze candybar na afloop zijn er als extra optie bij te reserveren.
Na afloop hebben wij nog een aardigheidje voor de jarige job of jet.
 
Candybar
Voor een traktatie na afloop kun je in in ons atelier een keuze maken uit de candybar met een ruim assortiment van traktaties voor mee naar huis. Met o.a. snoepzakken, reuze lollies, verschillende zuurstokken, enz. De kinderen kunnen zelf na afloop hun traktatie kiezen, maar uiteraard kan er in overleg ook voor iedereen dezelfde traktatie gekozen worden.
Wanneer je de traktaties nog niet hier uit wil delen, maar pas op een later moment, geen probleem! Geef dit tijdens het feestje aan en wij zullen de traktaties van je keuze onopvallend meegeven, zodat je ze zelf op een ander moment uit kunt delen.

 

 

Duur van dit feestje is ongeveer 2 tot 2,5  uur

Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen

Advies leeftijd: vanaf 7 jaar

In overleg is er af te wijken van de standaard tijden.

 

Wilt u weten welke data nog vrij zijn? Klik dan op het pijltje bij 'datum' (rechts).

Er opent dan een venster met de data die nog vrij zijn. (staat de datum van uw keuze er niet meer bij, dan is deze helaas niet meer beschikbaar).U kunt hieruit uw keuze maken en aanklikken om deze datum te reserveren.

 

Woensdag

Op woensdag kunnen wij alleen starten tot uiterlijk 13.15 uur.

Om de mogelijkheid te kunnen bieden rechtstreeks vanuit school te komen, bieden wij een lunch aan voor maar 1 euro per kind. 

Deze lunch bestaat uit een papieren lunchbag gevuld met een donut en krentenbol. 

Zie hiervoor onze opties om deze erbij te reserveren.

  

Heeft u nog vragen, geen probleem...

Neem gerust contact met ons op via info@pink-cherry.nl of bel naar:  0492 - 781996

 

 

€ 15,50
Datum
alle data volgeboekt
Woensdagmiddag lunch
Voor 1 euro een traktatie voor mee naar huis?
Aantal
 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen