Tea for one a la Jill

Voor creatieve theeleutjes!

 

Een geweldig feestje speciaal voor jou en je vriendinnen, waarbij we heerlijk gaan doedelen op een witte tea for one set. Doedelen is het tekenen van kleine gezellige plaatjes die niet altijd een samenhangend geheel hebben, maar toch zorgen voor een erg leuk resultaat. Een leuke tekst met mooie letters erbij en jouw tea for one set ziet er prachtige uit! Wellicht ken je de tekeningetjes van Jill (bekend van TV), ook tref je hier haar plaatjes aan als voorbeeld om mee aan de slag te gaan. Ijsjes, lippenstiftjes, bloemetjes, slingertjes... het staat er allemaal bij! En  natuurlijk worden jouw leuke plaatjes nog mooi ingekleurd met porseleinverf in allerlei leuke kleurtjes! 

 

Tot slot pakken wij je creatie nog mooi in en maken een groepsfoto van jou en je gasten!

  

De kinderfeestjes bij Pink Cherry zijn allemaal inclusief materiaal, onbeperkt limonade (uit de limonade tap) en snoeperijtjes.

Er staan bij binnenkomst etageres op tafel met snoepgoed en zoute stengels en tijdens de pauze is er versgebakken zoete popcorn.

Een lunch of wafellolly als start van het feestje of een traktatie uit onze candybar na afloop zijn er als extra optie bij te reserveren.
Na afloop hebben wij nog een aardigheidje voor de jarige job of jet.
 
Candybar
Voor een traktatie na afloop kun je in in ons atelier een keuze maken uit de candybar met een ruim assortiment van traktaties voor mee naar huis. Met o.a. snoepzakken, reuze lollies, verschillende zuurstokken, enz. De kinderen kunnen zelf na afloop hun traktatie kiezen, maar uiteraard kan er in overleg ook voor iedereen dezelfde traktatie gekozen worden.
Wanneer je de traktaties nog niet hier uit wil delen, maar pas op een later moment, geen probleem! Geef dit tijdens het feestje aan en wij zullen de traktaties van je keuze onopvallend meegeven, zodat je ze zelf op een ander moment uit kunt delen.

 

 

Duur van dit feestje is ongeveer 2 tot 2,5 uur. 

Minimaal 6 en maximaal 10 kinderen

Advies leeftijd: vanaf 7 jaar tot  ....

In overleg is er af te wijken van de standaard tijden.

 

Wil je weten welke data nog vrij zijn? Klik dan op het pijltje bij 'datum' (rechts).

Er opent dan een venster met de data die nog vrij zijn. (staat de datum van uw keuze er niet meer bij, dan is deze helaas niet meer beschikbaar).Je kunt hieruit je keuze maken en aanklikken om deze datum te reserveren.

 

Woensdag

Op woensdag kunnen wij alleen starten tot uiterlijk 13.15 uur.

Om de mogelijkheid te kunnen bieden rechtstreeks vanuit school te komen, bieden wij een lunch aan voor maar 1 euro per kind. 

Deze lunch bestaat uit een papieren lunchbag gevuld met een donut en krentenbol. 

Zie hiervoor onze opties om deze erbij te reserveren.

 

 

 

Heb je nog vragen, geen probleem...

Neem gerust contact met ons op via info@pink-cherry.nl of bel naar:  0492 - 781996

 

 

€ 15,95
Datum
alle data volgeboekt
Woensdagmiddag lunch
Voor 1 euro een traktatie voor mee naar huis?
Aantal
 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen