Sfeerverlichting maken

Wil jij ook je slaapkamer nog gezelliger maken?

Wat dacht je van deze leuke sfeerverlichting voor op je kamer? Je kunt deze sfeervolle verlichting maken tijdens een kinderfeestje bij Pink Cherry. Kies mooi papier met de kleuren van je kamer en met leuke bandjes gaan wij een lichtsnoer en plastic bekertjes omtoveren tot een geweldige eye-catcher voor op je kamer! Je mag maar liefst 10 lampenkapjes gaan maken voor jouw eigen sfeerverlichting.

 

We starten het feestje met limonade uit de limonade fontein en iets lekkers.

Dan gaan we gauw van start met het uitzoeken van het papier voor jouw eigen lampjes, waarna we overgaan tot het maken van de kapjes. We drinken tussendoor nog wat en snoepen van de verse popcorn. Daarna gaan we de lampjes naar behoefte nog verder pimpen met bandjes en kantjes en dan kunnen ze aan de snoer bevestigd worden. Nog even een leuke groepsfoto met jullie creaties en je lampje kan in een leuke verpakking mee naar huis.

 

De lichtslinger is exclusief batterijen. Inden je deze erbij wilt bestellen dan kun je kiezen voor deze extra optie.
 

De kinderfeestjes bij Pink Cherry zijn allemaal inclusief materiaal, onbeperkt limonade (uit de limonade tap) en snoeperijtjes.

Er staan bij binnenkomst etageres op tafel met snoepgoed en zoute stengels en tijdens de pauze is er versgebakken zoete popcorn.

Een lunch of wafellolly als start van het feestje of een traktatie uit onze candybar na afloop zijn er als extra optie bij te reserveren.
Na afloop hebben wij nog een aardigheidje voor de jarige job of jet.
 
Candybar
Voor een traktatie na afloop kun je in in ons atelier een keuze maken uit de candybar met een ruim assortiment van traktaties voor mee naar huis. Met o.a. snoepzakken, reuze lollies, verschillende zuurstokken, enz. De kinderen kunnen zelf na afloop hun traktatie kiezen, maar uiteraard kan er in overleg ook voor iedereen dezelfde traktatie gekozen worden.
Wanneer je de traktaties nog niet hier uit wil delen, maar pas op een later moment, geen probleem! Geef dit tijdens het feestje aan en wij zullen de traktaties van je keuze onopvallend meegeven, zodat je ze zelf op een ander moment uit kunt delen.

 

 

Duur van dit feestje is ongeveer 2 tot 2,5 uur

Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen

Advies leeftijd: vanaf 8 à 9 jaar tot  ....

In overleg is er af te wijken van de standaard tijden.

 

Wil je weten welke data nog vrij zijn? Klik dan op het pijltje bij 'datum' (rechts).

Er opent dan een venster met de data die nog vrij zijn. (staat de datum van uw keuze er niet meer bij, dan is deze helaas niet meer beschikbaar).Je kunt hieruit je keuze maken en aanklikken om deze datum te reserveren.

 

Woensdag

Op woensdag kunnen wij alleen starten tot uiterlijk 13.15 uur.

Om de mogelijkheid te kunnen bieden rechtstreeks vanuit school te komen, bieden wij een lunch aan voor maar 1 euro per kind. 

Deze lunch bestaat uit een papieren lunchbag gevuld met een donut en krentenbol. 

Zie hiervoor onze opties om deze erbij te reserveren.

 

 

Heb je nog vragen, geen probleem...

Neem gerust contact met ons op via info@pink-cherry.nl of bel naar:  0492 - 781996

 

 

 

€ 14,50
Datum
alle data volgeboekt
Inclusief Batterijen
Woensdagmiddag lunch
Voor 1 euro een traktatie voor mee naar huis?
Aantal
 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen