Schilder je eigen etagère

Helemaal hot...

een etagère van serviesgoed beschilderen!

 

De feestgangers krijgen allemaal een etagère van 2 lagen welke vantevoren door ons al gemonteerd is zodat je meteen aan de slag kunt. We gaan eerst even wat drinken met iets lekkers erbij en dan gaan we aan de slag!

De kinderen krijgen allemaal een eigen etagère en speciale verf. De etagères worden heel mooi beschilderd.

Het is een inspannend werkje en daarom gaan we tussendoor eventjes stoppen om wat te drinken en iets lekkers te nuttigen en daarna gaan we verder met de finshing touch van de etagère.

 

Je gaat naar huis met je geweldige zelf beschilderde etagère!

 

 De kinderfeestjes bij Pink Cherry zijn allemaal inclusief materiaal, onbeperkt limonade (uit de limonade tap) en snoeperijtjes.

Er staan bij binnenkomst etageres op tafel met snoepgoed en zoute stengels en tijdens de pauze is er versgebakken zoete popcorn.

Een lunch of wafellolly als start van het feestje of een traktatie uit onze candybar na afloop zijn er als extra optie bij te reserveren.
Na afloop hebben wij nog een aardigheidje voor de jarige job of jet.
 
Candybar
Voor een traktatie na afloop kun je in in ons atelier een keuze maken uit de candybar met een ruim assortiment van traktaties voor mee naar huis. Met o.a. snoepzakken, reuze lollies, verschillende zuurstokken, enz. De kinderen kunnen zelf na afloop hun traktatie kiezen, maar uiteraard kan er in overleg ook voor iedereen dezelfde traktatie gekozen worden.
Wanneer je de traktaties nog niet hier uit wil delen, maar pas op een later moment, geen probleem! Geef dit tijdens het feestje aan en wij zullen de traktaties van je keuze onopvallend meegeven, zodat je ze zelf op een ander moment uit kunt delen.

 

Duur van dit feestje is ongeveer 2 tot 2,5 uur

Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen

Advies leeftijd: vanaf 5 jaar

In overleg is er af te wijken van de standaard tijden.

 

Wilt u weten welke data nog vrij zijn? Klik dan op het pijltje bij 'datum' (rechts).

Er opent dan een venster met de data die nog vrij zijn. (staat de datum van uw keuze er niet meer bij, dan is deze helaas niet meer beschikbaar).U kunt hieruit uw keuze maken en aanklikken om deze datum te reserveren.

 

Woensdag

Op woensdag kunnen wij alleen starten tot uiterlijk 13.15 uur.

Om de mogelijkheid te kunnen bieden rechtstreeks vanuit school te komen bieden wij een lunch aan voor maar 1 euro per kind. 

Deze lunch bestaat uit een papieren lunchbag gevuld met een donut en krentenbol. 

Zie hiervoor onze opties om deze erbij te reserveren.

 

Heeft u nog vragen, geen probleem...

 

 

€ 15,95
Datum
datums met een * erachter zijn reeds in optie
Woensdagmiddag lunch
Voor 1 euro een traktatie voor mee naar huis?
Aantal
 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen