Maak je eigen Sushi

Een leuk en trendy kinderfeestje voor de echte snoepkontjes en ook zeer geschikt voor de kleine gasten!

 

De kinderen krijgen tijdens dit feestje allemaal een zakje met heerlijk snoepgoed. Van deze zoete ingredienten gaan ze heerlijke snoepsushi maken! Natuurlijk krijgen ze eerst nog wat uitleg en laten we graag nog wat voorbeeldjes zien. Daarna kunnen de kinderen zelfstandig aan de slag en kunnen ze lekker creatief bezig zijn met hun zoete ingredienten.

Tussendoor krijgen ze nog een mooie glittertattoo die een paar dagen blijft zitten en natuurlijk moet er ook nog even geproefd worden van de zelfgemaakte Sushi. Dat doen we natuurlijk met de bijbehorende eetstokjes en dat is zeker een leuk plaatje waard!

 

Na afloop van het feestje  krijgen de kinderen allemaal hun eigen doosje Sushi mee naar huis die uiteraard nog gezellig wordt ingepakt samen met de eetstokjes om thuis nog na te kunnen genieten! 

 

 

De kinderfeestjes bij Pink Cherry zijn allemaal inclusief materiaal, onbeperkt limonade (uit de limonade tap) en snoeperijtjes.

Er staan bij binnenkomst etageres op tafel met snoepgoed en zoute stengels en tijdens de pauze is er versgebakken zoete popcorn.

Een lunch of wafellolly als start van het feestje of een traktatie uit onze candybar na afloop zijn er als extra optie bij te reserveren.
Na afloop hebben wij nog een aardigheidje voor de jarige job of jet.
 
Candybar
Voor een traktatie na afloop kun je in in ons atelier een keuze maken uit de candybar met een ruim assortiment van traktaties voor mee naar huis. Met o.a. snoepzakken, reuze lollies, verschillende zuurstokken, enz. De kinderen kunnen zelf na afloop hun traktatie kiezen, maar uiteraard kan er in overleg ook voor iedereen dezelfde traktatie gekozen worden.
Wanneer je de traktaties nog niet hier uit wil delen, maar pas op een later moment, geen probleem! Geef dit tijdens het feestje aan en wij zullen de traktaties van je keuze onopvallend meegeven, zodat je ze zelf op een ander moment uit kunt delen.

 


  

Duur van dit feestje is ongeveer 2 uur

Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen

Advies leeftijd: vanaf 6 jaar tot...

In overleg is er af te wijken van de standaard tijden m.u.v. woensdag.

 

Wil je weten welke data nog vrij zijn? Klik dan op het pijltje bij 'datum' (rechts).

Er opent dan een venster met de data die nog vrij zijn. (staat de datum van uw keuze er niet meer bij, dan is deze helaas niet meer beschikbaar).Je kunt hieruit je keuze maken en aanklikken om deze datum te reserveren.

 

 

Woensdag

Op woensdag kunnen wij alleen starten tot uiterlijk 13.15 uur.

Om de mogelijkheid te kunnen bieden rechtstreeks vanuit school te komen, bieden wij een lunch aan voor maar 1 euro per kind. 

Deze lunch bestaat uit een papieren lunchbag gevuld met een donut en krentenbol. 

Zie hiervoor onze opties om deze erbij te reserveren.

 

 

Heb je nog vragen, geen probleem...

 

 

 

€ 13,95
Datum
alle data volgeboekt
Woensdagmiddag lunch
Voor 1 euro een traktatie voor mee naar huis?
Aantal
 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen