Lampje pimpen

Welk kind wil er nu niet een eigen gemaakt lampje op zijn of haar kamer hebben staan?!

Een leuk kinderfeestje waarbij je aan de slag gaat met decopatch en mooie lintjes en accessoires om de meest geweldige lamp te maken. Daar kun je mee thuiskomen!

 

We starten het feestje met limonade en wat lekkers. Daarna gaan we een vintage plaatje uitkiezen voor op je lamp en gaan dan snel aan de slag en laten we onze creativiteit los op de lampjes. Tussendoor stoppen we even voor een pauze met limonade en popcorn en dan leggen we de laatste hand aan de lampjes en pimpen ze met bolletjesband zodat ze mee naar huis kunnen.

 

De kinderfeestjes bij Pink Cherry zijn allemaal inclusief materiaal, onbeperkt limonade (uit de limonade tap) en snoeperijtjes.

Er staan bij binnenkomst etageres op tafel met snoepgoed en zoute stengels en tijdens de pauze is er versgebakken zoete popcorn.

Een lunch of wafellolly als start van het feestje of een traktatie uit onze candybar na afloop zijn er als extra optie bij te reserveren.
Na afloop hebben wij nog een aardigheidje voor de jarige job of jet.
 
Candybar
Voor een traktatie na afloop kun je in in ons atelier een keuze maken uit de candybar met een ruim assortiment van traktaties voor mee naar huis. Met o.a. snoepzakken, reuze lollies, verschillende zuurstokken, enz. De kinderen kunnen zelf na afloop hun traktatie kiezen, maar uiteraard kan er in overleg ook voor iedereen dezelfde traktatie gekozen worden.
Wanneer je de traktaties nog niet hier uit wil delen, maar pas op een later moment, geen probleem! Geef dit tijdens het feestje aan en wij zullen de traktaties van je keuze onopvallend meegeven, zodat je ze zelf op een ander moment uit kunt delen.

 

Het lampje is exclusief gloeilampje. Inden u deze erbij wilt bestellen dan kunt u kiezen voor deze extra optie.

 

Duur van dit feestje is ongeveer 2,5 uur

minimaal 6 en maximaal 12 kinderen

Advies leeftijd: vanaf 6 jaar.

In overleg is er af te wijken van de standaard tijden.

 

Wilt u weten welke data nog vrij zijn? Klik dan op het pijltje bij 'datum' (rechts).

Er opent dan een venster met de data die nog vrij zijn. (staat de datum van uw keuze er niet meer bij, dan is deze helaas niet meer beschikbaar).U kunt hieruit uw keuze maken en aanklikken om deze datum te reserveren.

 

Woensdag

Op woensdag kunnen wij alleen starten tot uiterlijk 13.15 uur.

Om de mogelijkheid te kunnen bieden rechtstreeks vanuit school te komen, bieden wij een lunch aan voor maar 1 euro per kind. 

Deze lunch bestaat uit een papieren lunchbag gevuld met een donut en krentenbol. 

Zie hiervoor onze opties om deze erbij te reserveren.

 

Heeft u nog vragen, geen probleem...

Neem gerust contact met ons op via info@pink-cherry.nl of bel naar:  0492 - 781996

 

 

€ 15,50
Datum
datums met een * erachter zijn reeds in optie
Inclusief gloeilamp
Woensdagmiddag lunch
Voor 1 euro een traktatie voor mee naar huis?
Aantal
 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen