Workshop Old Stone Look

Tijdens deze workshop leer je om een willekeurig voorwerp een oude stenen look te geven.

Of het nou een vaas van de kringloop is, een mooie kandelaar of een fruitschaal... alles is te voorzien van deze oude en sobere, landelijke uitstraling. Bij woonwinkels betaal je veel geld voor een mooie oude kruik, maar hoe geweldig is het om deze voortaan zelf te kunnen maken?!

 

Je gaat onder begeleiding eerst je ondergrond bewerken totdat jouw artikel een stenen uitstraling heeft gekregen.

We gaan het geheel zo goed mogelijk drogen en daarna gaan we aan de slag met verf en andere zeer verrassende middelen om jouw stone look een oude verweerde uitstraling te geven en te voorzien van de juiste kleur en uitstraling.

 

 

Let op!

Tijdens deze workshop ga jij een eigen meegebracht artikel bewerken. Je kunt hierbij denken aan een oude vaas , een groffe kandelaar, een schaal, lampenvoet, kruik etc. (elk materiaal is goed). 

Tip: ga vantevoren eens een keer langs een kringloopwinkel en kijk vooral naar de vorm van de artikelen die je ziet staan. Kijk even door de ondergrond heen en zie ook ons voorbeeld van de koperen kruik (de voor en na foto) die van de kringloopwinkel afkomstig was. Of misschien heb je thuis nog wel iets staan waar je niet meer zo blij mee bent of koop voor een klein bedrag een nieuw artikel om te bewerken. Zorg er wel voor dat het artikel grof genoeg is om als een stenen ondergrond door te kunnen gaan na het bewerken. Een smalle kandelaar ziet er bijvoorbeeld ook na het bewerken niet uit als echt steen, want steen is wat groffer. Kies in dat geval niet voor een smalle kandelaar, maar een grof en robuust model.

 

Heb jij geen artikel gevonden om te bewerken, geen probleem!

Pink Cherry heeft tijdens de workshop ook artikelen staan die voor een kleine prijs te koop zijn om te bewerken (alleen kontante betaling).

 

Je artikel mag niet groter zijn dan 30 cm x 30 cm

Of kies voor 2 kleine artikelen maximaal 15 cm x 15 cm

 

Heb je twijfels of je ondergrond wel geschikt is, dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Vergeet niet een foto door te sturen.

 

De duur van deze workshop is ongeveer 2,5 uur.

Materiaal (exclusief ondergrond), koffie/thee/fris en iets te snoepen is inbegrepen.

 

Bij minder dan 5 deelnemers wordt de workshop verschoven of geannuleerd.

 

 

 

€ 29,95
Datum
Aantal
 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen